maandag 24 december 2007

Onderzoek afgerond!

Na een intensieve onderzoeksperiode is het onderzoek afgerond! De scriptie ligt bij de drukker en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Een managementsamenvatting van de onderzoeksrapportage is op aanvraag beschikbaar. Zoals reeds eerder aangegeven vindt ter afsluiting van dit onderzoek op 10 januari 2008 een kennismiddag plaats op ons kantoor in Delft. Deze middag is voor geïnteresseerden uit zowel het FM- als het BCM-werkveld.

Per 1 februari zal ik in dienst treden bij Humanagement in de functie van interim- projectmanager. In deze functie zal ik me het komende half jaar zeker nog bezig houden met BCM voor FM.

Voor vragen en/of opmerking kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via: f.vaneersel@humanagement.nl

dinsdag 11 december 2007

Kennismiddag BCM4FM 10 januari

In het kader van "Kennis is er om te delen, niet om te bezitten" zal 10 januari 2008 een kennismiddag georganiseerd worden ter afsluiting van dit onderzoek. Deze kennismiddag zal in het teken staan van de rol van FM binnen BCM. Deskundigen op het gebied van BCM zullen presentaties verzorgen over onderwerpen zoals:
- Hoe voor te bereiden op een pandemie?
- Kostenbesparend BCM invoeren!
- Welke rol heeft de Facility manager binnen BCM?

Daarnaast zal er uiteraard een uigebreide discussie worden gevoerd over dit onderwerp. Interessant hierbij is dat beide vakgebieden zijn vertegenwoordigd door zowel BCM als FM deskundigen!


De kennismiddag vindt plaats op 10 januari op het hoofdkantoor van Humanagement aan de papsouwselaan 119 N1 in Delft. Het programma loopt van 13.00 tot ongeveer 16.30 uur

Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, dus als u gratis wilt deelnemen aan deze middag, neem dan z.s.m. contact op via f.vaneersel@humanagement.nl