maandag 7 april 2008

BCM Relatiedag Humanagement

Dit jaar was Business Continuity Management (BCM) het centrale thema van onze relatiemiddag op 3 april jl. De genodigden werden direct bij aanvang op de locatie om 14.17 uur, ondergedompeld in een crisissituatie. Na deze, voor velen zeer verrassende, start is inhoudelijk stil gestaan bij BCM en is vooral de relatie tot Facility Management uitgelicht. Hierbij zijn o.a. de verschillende rollen die de Facility Manager zou kunnen dan wel moeten innemen binnen het BCM proces aan de orde gesteld. Tijdens de afsluitende borrel bleek maar weer hoezeer dit onderwerp leeft en dat de middag het belang van BCM nog een keer heeft onderstreept. ODe relatiemiddag is mede een succes geworden door de bijdrage van Coin (de uitwijklocatie waar de relatiemiddag dit jaar plaatsvond), CInT (coördinatie van de crisisoefening) en de BCM Academy (inhoudelijke bijdrage). Wilt u als Facility Manager eens 'sparren' over uw rol binnen BCM, neem dan contact op met Tessa Bakker.

dinsdag 1 april 2008

Artikel Facility Management Magazine

Humanagement hecht er veel waarde aan om kennis en nieuwe ontwikkelingen te delen met het facilitaire werkveld. Daarom zijn de belangrijkste resultaten van het onderzoek naar de rol van FM binnen BCM gepubliceerd in Facility Management Magazine.

Download hier het artikel van over BCM dat in Facility Management Magazine (FMM) van februari 2008 is verschenen. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit artikel, kunt u contact opnemen met Humanagement