vrijdag 19 juni 2009

Facility Continuity Management

Humanagement plaatst BCM in een breed kader en is er van overtuigd dat de bedrijfscontinuïteit alleen geborgd kan worden als BCM organisatiebreed wordt gedragen en georganiseerd. Hoe creëert u draagvlak en bewustzijn in uw organisatie om dit proces in gang te zetten en de nodige investeringen te doen? Hoe haalt u het maximale rendement uit deze investering? Hoe zorgt u ervoor dat de kostbare plannen niet in de kast verdwijnen? Om deze uitdagingen aan te gaan heeft Humanagement uitgebreid onderzoek gedaan naar BCM in relatie tot FM en een speciale methodiek ontwikkeld: Facility Continuity Management, bedrijfscontinuïteit en crisismanagement in een facilitair jasje!


Facility Continuity Management (FCM) is speciaal ontwikkeld voor facility managers van organisaties waar de facilitaire afdeling de taak op zich heeft genomen/gekregen om de rol van kartrekker te vervullen bij de opzet van organisatiebreed BCM beleid. Het is een pragmatische aanpak, waarbij crisismanagement een belangrijke en baanbrekende rol vervult.
Humanagement is binnen het facilitaire werkveld gezichtsbepalend op het gebied van BCM en heeft ruime kennis van en ervaring met het ontwerpen, inrichten en besturen van (facilitaire) organisaties. Hierdoor zijn wij goed in staat om u te ondersteunen in het organiseren van BCM binnen uw organisatie.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen of wilt u meer weten over de dienstverlening van Humanagement, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst!